Ajankohtaista vesiensuojelussa

Tule meille töihin vesiensuojelun pariin!

Haemme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 1.6.2024 – 31.5.2025 (tarkemmista ajankohdista on mahdollista sopia)

Vesistökunnostuksen hankekoordinaattoria

Tehtäviisi kuuluu vesistönkunnostushankkeiden käynnistäminen suunnitelman mukaisesti, hankkeen toimenpiteiden toteutuksen järjestäminen annetun budjetin sisällä, hankkeen raportointi sekä hankkeisiin liittyvä yhteistyötoiminta. Hankkeemme liittyvät monipuolisiin vesiensuojelutoimiin toiminta-alueellamme Etelä-Karjalassa sekä osittain Etelä-Savon ja Kymenlaakson alueilla.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa vesistötieteistä tai muuta soveltuvaa tutkintoa. Aiempi kokemus hanketyöskentelystä katsotaan eduksi, mutta voit olla myös vastavalmistunut. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tahtoa uusien asioiden oppimiseen, sujuvaa suomen kielen puhe- ja kirjoitustaitoa sekä maastovalmiutta. Eduksi katsotaan kokemus ja tietämys valuma-aluetyöstä ja järvikunnostuksista.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän joustavalla työympäristöllä sekä osaavien, työstään innostuneiden työkavereiden tuen. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus. Jos kiinnostuit tarjoamastamme työtehtävästä, laita hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera sähköpostitse meille viimeistään 30.4.2024. Haastattelut aloitetaan mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja ja hakemukset:

vesistöasiantuntija Sari Aaltonen: sari.aaltonen@svsy.fi, puh. 044 736 1865

toiminnanjohtaja Mikael Kraft: mikael.kraft@svsy.fi, puh. 044 732 1256