Uutiset

Savo-Karjalan Ympäristötutkimus Oy ja Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy selvittävät yhdistymismahdollisuutta

rantakivet jäässä

Suunnitellussa yhdistymisessä Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy sulautuisi Savo-Karjalan Ympäristötutkimus osakeyhtiöön. Yhdistyminen on suunniteltu tapahtuvaksi kesällä 2024. Tavoitteena on vahvistaa yhtiöiden toimintaa ja kilpailukykyä, laajentaa palveluvalikoimaa ja turvata alueellinen palvelu asiakkaille.

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy:n operatiivinen liiketoiminta ja kaikki siihen liittyvät sopimukset, velvoitteet ja vastuut siirtyisivät yhdistymisen toteutuessa kokonaisuudessaan Savo-Karjalan Ympäristötutkimus Oy:lle, jonka toiminta jatkuu omalla nimellä ja Y-tunnuksella 1869466-1. Yhtiön toimipaikkoina jatkavat edelleen Kuopio, Lappeenranta, Joensuu ja Kajaani. 

Suunniteltu yhdistymisprosessi ei edellytä asiakkailta tässä vaiheessa toimenpiteitä. Molemmissa yhtiöissä kaikki sovitut toimeksiannot ja tilatut palvelut hoidetaan sovitusti sekä olemassa olevien että tulevien tehtävien osalta. Mahdollisesti muuttuvista yhteystiedoista tiedotetaan asiakkaille ja sidosryhmille myöhemmin. Lisätietoja asiaan liittyen antavat yhtiöiden toimitusjohtajat.

 Savo-Karjalan Ympäristötutkimus Oy toimitusjohtaja Jukka Hartikainen
 jukka.hartikainen@ymparistotutkimus.fi
 p. 050 596 0408

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy toimitusjohtaja Arja Piironen
arja.piironen@svsy.fi
p. 0400 232 102