Uutiset

Näetkö itsesi seuraavana toimitusjohtajanamme?

Haemme Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy:lle uutta toimitusjohtajaa.

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy on ympäristön, erityisesti veden tutkimuksen ammattilainen. Yhtiön toimintaan kuuluu koko tutkimusketju näytteenotosta laboratoriomäärityksiin ja asiantuntijapalveluihin. Toimintamme pohjautuu vahvaan paikallistuntemukseen, joka takaa luotettavan lähtökohdan tutkimukselle. Toimipaikkamme sijaitsee Etelä-Karjalassa Lappeenrannassa. Yhtiössämme työskentelee 18 vakituista työntekijää. Yhtiön omistajat ovat Saimaan Vesiensuojeluyhdistys ry ja Lappeenrannan kaupunki.

Toimitusjohtajana vastaat yhtiön operatiivisesta ja strategisesta johtamisesta sekä liiketoiminnan kannattavuudesta ja kehittämisestä.

Odotamme sinulta akateemista loppututkintoa toimialaan soveltuvalta alalta, johtamiskokemusta ja kokemusta vesistötutkimuksesta. Kokemus laboratoriotoiminnan johtamisesta katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot sekä osaamista talous- ja henkilöstöhallinnosta. Innostat organisaatiota tekemään parhaansa yhteisten tavoitteiden eteen päämäärätietoisesti ja vastuun kantaen. Sinulla on myös kyky kuunnella. Raportoit ja vastaat Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimuksen hallitukselle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, osaavan henkilökunnan ja
vakavaraisen yrityksen johdettavaksi. Meille tärkeitä arvoja ovat asiakasohjautuvuus, vastuullisuus, puolueettomuus sekä hyvinvoiva henkilöstö.

Näetkö itsesi seuraavana toimitusjohtajanamme? Jos, niin laita hakemuksesi palkkatoiveineen CV:n kera osoitteeseen rekrytointi@svsy.fi viimeistään 8.4.2020 klo 12 (huom. hakuaikaa on jatkettu). Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja:
rekrytointi@svsy.fi
Matti Vaittinen, matti.vaittinen@ekarjala.fi, 040 139 0173

www.svsy.fi

Työpaikkailmoitus – Toimitusjohtaja