Uutiset

Mikkeliin palautettavien kaivovesinäytteiden vastaanotto muuttuu!!

Kaivovesinäytteiden toimitus Mikkelistä muuttuu. Kaivoesinäytteet voi toimittaa edelleen samaan paikkaan Mikkelin Matkahuollon toimipisteeseen Mannerheimintie 1, 50100 Mikkeli.

Näytteitä vastaanotetaan jatkossa määrättyinä päivinä klo 7:30 – 18. Seuraava näytteiden vastaanottopäivä on jo heti tiistaina 26.4.2022.

Näytteen tulee olla otettu samana päivänä. Aikaisemmin näytteen on voinut ottaa myös edellisenä päivänä, mutta nyt logistisista syistä johtuen se ei ole enää mahdollista. Toisaalta näytteiden vastaanottoaika pitenee. Näytepullojen nouto säilyy ennallaan ja niitä voi noutaa Mikkelin Matkahuollon toimipisteestä aukioloaikojen puitteissa.

Voit tilata näytepullot myös suoraan verkkokaupastamme lähimpään Postiin. Näytepullojen palautus onnistuu Postin kautta tai suoraan laboratorioomme Lappeenrantaan.  Ennalta määrättyinä päivinä näytteitä voi toimittaa myös Imatran, Mikkelin, Parikkalan, Rautjärven ja Ruokolahden vastaanottopisteisiin.  Palautuspäivät ja pisteiden osoitteet löydät nettisivuiltamme www.svsy.fi

Voit myös aina soittaa meille puh 020 779 0470 ja kysyä neuvoa näytteenottoon tai verkkokauppaan liittyvissä asioissa.