Uutiset

Kiinnostaako laborantin tehtävät?

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy on ympäristön, erityisesti veden tutkimuksen ammattilainen. Yhtiön toimintaan kuuluu koko tutkimusketju näytteenotosta laboratoriomäärityksiin ja asiantuntijapalveluihin. Laboratoriomme koostuu kemian ja mikrobiologian laboratorioista, jotka ovat FINAS akkreditointipalvelun akkreditoimia. Toimipaikkamme sijaitsee Etelä-Karjalassa Lappeenrannassa. Yhtiössämme työskentelee 18 vakituista työntekijää.

 

Haemme päivätyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen (aikavälille 14.3. – 15.9.2022)

LABORANTTIA

 

Tehtävänäsi on tuottaa laadukkaita analyysituloksia asiakkaillemme akkreditoidussa laboratoriossamme. Tehtäviisi kuuluu erilaisten vesianalyysien tekemistä ja tulosten kirjaamista tietojärjestelmään. Lisäksi työhön kuuluu yleisiä laboratorion ylläpitotehtäviä.

 

Edellytämme työnhakijalta laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua kehittyä työssään. Työssä menestyminen vaatii tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelytapaa. Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta vesianalytiikan menetelmistä sekä laiteosaamista muun muassa seuraavista laitteista: titraattori, spektrofotometri ja ionikromatografi. Kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisia vesianalytiikkaan liittyviä töitä ja näin osallistumaan oman työsi kautta vesien suojeluun yhdessä osaavien työkavereiden kanssa.

 

Jos kiinnostuit tarjoamastamme työtehtävästä, laita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevaan sähköpostiosoitteeseen viimeistään 28.1.2022 mennessä. Lisätietoja voi kysellä tiistaina 18.1. klo 13-14 ja maanantaina 24.1. klo 13-14 kemisti Hanna Haloselta.

 

 

Kemisti Hanna Halonen

hanna.halonen@svsy.fi

p, 0447050576

www.svsy.fi

 

Laboratoriopalvelut

Työpaikkailmoitus