Uutiset

Kaivovesitutkimuksen voi pian tilata verkkokaupastamme!

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy:llä puhaltavat uudet tuulet, kun marraskuussa yritys avaa verkkokaupan kaivovesitutkimuspalveluilleen. Jatkossa asiakas voi tilata tutkimuspakettinsa suoraan kotiin postitse, ja lähettää täytetyt näytepullot Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimuksen laboratorioon tutkittavaksi. Muutos on suuri, sillä aikaisemmin asiakkaan on pitänyt hakea ja palauttaa pullot itse. Kaivoveden säännöllinen tutkituttaminen on tärkeää sen laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Asiakkaan työ helpottuu

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy:n asiakaspalveluvastaava ja verkkokaupan vastuuhenkilö Katri Närhi pitää verkkokaupan perustamista toivottuna päivityksenä yrityksen palveluihin. ”Verkkokaupan myötä olemme asiakkaiden saavutettavissa helposti, etenkin kun kyseessä ovat kauempana asuvat asiakkaat sekä mökkiläiset. Tämä taas laajentaa selvästi asiakaskuntaamme”, hän kertoo. Toimitusjohtaja Arja Piironen on Närhin kanssa samaa mieltä: ”Verkkokaupan myötä olemme paremmin ajan hermolla. Tilatessaan ja lähettäessään näytepullot postitse asiakas ei ole sidottu kiinteisiin toimistoaikoihin. Se on nykypäivää”.

Verkkokauppatiimi selätti haasteet

Verkkokaupan perustaminen oli Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy:n porukalle hyppy tuntemattomaan. ”Henkilöstöllämme ei ollut aikaisempaa kokemusta verkkokauppamyynnistä, ja lähdimme opettelemaan asiaa pienellä porukalla”, Arja Piironen kertoo. Hän myös lisää, että ilman ahkeraa ja työteliästä tiimiä verkkokaupan avaaminen ajallaan marraskuussa ei olisi mahdollista. Katri Närhin mielestä uuden opetteleminen on ollut hauskaa ja palkitsevaa: ”Toki aina tulee haasteita, mutta mitään ylitsepääsemätöntä ei ole tullut vastaan. Uusiin asioihin paneutuminen on tuonut sopivasti mielenkiintoa sekä haastetta omaan työhön, ja opettelu jatkuu kaupan avaamisen myötä!” hän kertoo.