Uutiset

Kesäajan muutoksia kuntien näytepullojen noutopisteisiin

Kaivovesinäytepullojamme on saatavilla myös Imatralla, Joutsenossa, Lappeenrannassa, Lemillä, Luumäellä, Parikkalassa, Rautjärvellä, Ruokolahdella, Savitaipaleella, Taipalsaarella ja Ylämaalla kuntien toimipisteissä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että osassa kuntien toimipisteistä, on kesällä on rajoitettu aukioloaika tai toimipiste on osan kesää suljettu.

Luumäellä heinäkuussa näytepullot löytyvät kunnantalon sijaan Taavetin ja Kangasvarren kirjastoista (https://www.luumaki.fi/ajankohtaista/kaivotalousvesinaytepulloja-haettavissa-kirjastoilta-8-317). Ruokolahden teknisen toimen noutopiste on toistaiseksi suljettu.

Parikkalassa, Rautjärvellä, Ruokolahdella ja Imatralla kaivovesinäytteet voi myös toimittaa kuntien palautuspisteisiin ennalta määriteltyinä päivinä. Lisää tietoa näytepullojen nouto- ja palautuspisteistä:
https://www.svsy.fi/vesinaytepullojen-nouto-ja-palautuspis…/

Näytepulloja voi myös noutaa laboratoriostamme Lappeenrannan Sammonlahdesta (Hietakallionkatu 2) arkisin klo 8-16 (pe klo 8-15). Koronavirusepidemian rajoitusten vähennyttyä vastaanotamme jälleen normaalisti asiakkaita tiloihimme, mutta tulethan vain terveenä ja huolehdit käsihygieniasta sekä pidät riittävän etäisyyden muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan koronatartuntojen ehkäisemiseksi.