Uutiset

Haemme ympäristöasiantuntijaa

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy on ympäristön, erityisesti veden tutkimuksen ammattilainen. Yhtiön toimintaan kuuluu koko tutkimusketju näytteenotosta laboratoriomäärityksiin ja asiantuntijapalveluihin. Laboratoriomme on FINAS akkreditointipalvelun akkreditoima. Toimipaikkamme sijaitsee Etelä-Karjalassa Lappeenrannassa. Yhtiössämme työskentelee 18 vakituista työntekijää. Meille tärkeitä arvoja ovat asiakasohjautuvuus, vastuullisuus, puolueettomuus sekä hyvinvoiva henkilöstö.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAA

Tehtävässäsi vastaat pohjavesi-, jätevesi- ja vesistötutkimusten toteutuksesta ja raportoinnista. Tehtäviisi kuuluvat myös tarkkailuohjelmien laadinta, tarjouslaskenta sekä asiakas- ja viranomaissuhteiden ylläpito. Tehtäväkuvaa voidaan muokata hakijan pätevyyden mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta edellä mainituista työtehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja olet halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä osaavan ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Jos kiinnostuit tarjoamastamme työtehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen CV:n kera osoitteeseen arja.piironen@svsy.fi viimeistään 10.9.2021. Haastattelut aloitetaan mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Lisätietoja:
Arja Piironen

arja.piironen@svsy.fi

p. 0400 232 102

www.svsy.fi