Uutiset

Haemme vesistö/ympäristöasiantuntijaa

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy on ympäristön, erityisesti veden tutkimuksen ammattilainen. Yhtiön toimintaan kuuluu koko tutkimusketju näytteenotosta laboratoriomäärityksiin ja asiantuntijapalveluihin. Laboratoriomme on FINAS akkreditointipalvelun akkreditoima. Toimipaikkamme sijaitsee Etelä-Karjalassa Lappeenrannassa. Meille tärkeitä arvoja ovat asiakasohjautuvuus, vastuullisuus, puolueettomuus sekä hyvinvoiva henkilöstö.

Asiantuntijamme työskentelevät vesistö-, pohja- ja jätevesi sekä biologisten tutkimusten ja vesiensuojeluhankkeiden parissa. Meillä on käytössämme osaava asiantuntijaryhmä Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy:ssä ja Saimaan vesiensuojeluyhdistys ry:ssä.

Haemme iloiseen ja asiantuntevaan ryhmäämme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

VESISTÖ/YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAA

Toivomme hakijalta osaamista joltakin seuraavista osa-alueista: pohjavesi-, jätevesi-, biologiset (esim. kasviplankton, pohjaeläimet ja kalat) ja erilaiset vesistötutkimukset, luontokartoitukset, vesienhallinnan suunnittelu (esim. kosteikkosuunnittelu) sekä vesistökunnostukset.

Tehtävässäsi vastaat tutkimusten suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista. Tehtäviisi kuuluvat myös tarkkailuohjelmien laadinta, tarjouslaskenta sekä asiakas- ja viranomaissuhteiden ylläpito. Työtehtävien sisältöä voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja hyvää suomenkielentaitoa.  Kokemus joistakin edellä mainituista tehtäväalueista on toivottavaa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja olet halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä osaavan ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Jos kiinnostuit tarjoamastamme työtehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen CV:n kera osoitteeseen arja.piironen@svsy.fi viimeistään 12.1.2023. Haastattelut aloitetaan mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja:
Arja Piironen

arja.piironen@svsy.fi

p. 0400 232 102

www.svsy.fi