Uutiset

Haemme joukkoomme laboranttia

Haemme päivätyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen (aikavälille 1.10.2021- 30.9.2022)

LABORANTTIA

Tehtävänäsi on tuottaa laadukkaita analyysituloksia asiakkaillemme akkreditoidussa laboratoriossamme. Tehtäviisi kuuluu erilaisten vesianalyysien tekemistä ja tulosten kirjaamista tietojärjestelmään. Lisäksi työhön kuuluu yleisiä laboratorion ylläpitotehtäviä.

Edellytämme työnhakijalta laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua kehittyä työssään. Työssä menestyminen vaatii tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelytapaa. Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta vesianalytiikan menetelmistä sekä laiteosaamista muun muassa seuraavista laitteista: titraattori, spektrofotometri, virtausanalysaattori (CFA) ja IC.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisia vesianalytiikkaan liittyviä töitä ja näin osallistumaan oman työsi kautta vesiensuojeluun yhdessä osaavien työkavereiden kanssa.

Jos kiinnostuit tarjoamastamme työtehtävästä, laita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevaan osoitteeseen viimeistään 20.8.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Kemisti Hanna Halonen

hanna.halonen@svsy.fi

044 705 0576

Laboratoriopalvelut

Työpaikkailmoitus