Ajankohtaista vesiensuojelussa

Haemme viestinnän harjoittelijaa hankkeeseemme

Haemme 3 kk määräaikaiseen työsuhteeseen (aikavälille 1.8.2021 – 31.12.2021, tarkemmasta aloitus- ja lopetusajankohdasta on mahdollista sopia)

VIESTINNÄN HARJOITTELIJAA VIRTA- JA PIENVESIEN SUOJELUHANKKEESEEMME

Olemme pieni ja iloinen asiantuntijajoukko ja työskentelemme erilaisten vesiensuojeluhankkeiden parissa. Nyt etsimme joukkoomme palkallista viestinnän harjoittelijaa 3 kuukauden työjaksolle alkavaan virtavesihankkeeseemme!

Viestinnän harjoittelijan työtehtäviin kuuluu:

  • viestintäsuunnitelman ideointi ja toteutus virtavesihankkeellemme yhdessä muun tiimin kanssa
  • hankkeen viestintämateriaalien läpikäynti ja kokoaminen
  • sosiaalisen median kanavien sisällöntuotto

Toivomme että olet yhteistyöhenkinen sekä oma-aloitteinen ja että ympäristöasiat ovat sinulle tärkeitä. Viestinnän harjoittelijana pääset työskentelemään mitä parhaimmassa työporukassa ja edesauttamaan Etelä-Karjalan upeiden virtavesien tuomiseen kaikkien tietouteen!

Edellytämme sinulta sosiaalisen median toimintatapojen tuntemista ja kokemusta sisältöjen tuottamisesta sosiaaliseen mediaan. Tämän lisäksi sinun tulee opiskella korkeakoulussa viestintää tai vastaavaa pääaineenasi.

Harjoittelijan palkka on 1800 e/kk

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä osaavien työkavereiden tuen. Jos kiinnostuit tarjoamastamme työtehtävästä, laita hakemuksesi CV:n kera alla olevaan osoitteeseen viimeistään 30.5.2021 mennessä. Haastattelut aloitetaan mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja ja hakemukset:

Iia-Elisabeth Suomi

iia.suomi@svsy.fi

p. 044 045 5634

www.svsy.fi/ry

Työpaikkailmoitus