Ajankohtaista vesiensuojelussa

Haemme hankevetäjää vesistökunnostushankkeisiin

Haemme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen (aikavälille 1.7.2020- 30.6.2021)

HANKEVETÄJÄÄ VESISTÖKUNNOSTUSHANKKEISIIN

Hankevetäjän tehtäviin kuuluu kahden hankkeen organisointi, hallinnointi, suunnittelu ja yhteistyötoiminta. Jänky Hakulinjoki –hanke on perinteinen järvi/valuma-alueen kunnostushanke, jonka yhtenä osana on suunnitella kerätyn aineiston perusteella kunnostuksen jatkotoimenpiteitä. Vertika-hankkeessa tehtäväsi on luoda yhteistyöverkosto, jonka avulla alueemme eniten kunnostusta vaativat vesistökohteet saadaan tunnistettua. Tärkeimpänä tehtävä Vertikassa on kuitenkin suunnitella kunnostustoimenpiteitä niitä vaativiin kohteisiin ja hakea niille rahoitusta. Onnistuneiden rahoitushakujen kautta työsuhde jatkuu pidemmäksikin aikaa.

Edellytämme työnhakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, korkeakoulututkintoa kuten limnologi, hydrobiologi, ympäristöinsinööri tai muu soveltuva ympäristöalan tutkinto. Hakijalla tulee olla tietämys erilaisista vesistökunnostustoimenpiteistä. Kokemus rahoitusten hausta katsotaan eduksi. Hakijalla olisi hyvä olla B-luokan ajokortti sekä oma auto käytettävissä. Aiempi kokemus hanketoiminnasta ja paikallistuntemus katsotaan niin ikään hakijan eduksi.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä osaavien työkavereiden tuen.

Jos kiinnostuit tarjoamastamme työtehtävästä, laita hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksesi kera alla olevaan osoitteeseen viimeistään 7.6.2020 mennessä (hakuaikaa on jatkettu). Haastattelut aloitetaan mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Lisätietoja ja hakemukset:

limnologi Mikael Kraft

mikael.kraft@svsy.fi

044 732 1256

 

toiminnanjohtaja Saara Tähtinen

saara.tahtinen@svsy.fi

040 167 9799

 

Työpaikkailmoitus