Ajankohtaista vesiensuojelussa

Etsimme vesistötieteiden kesäharjoittelijaa!

Saimaan vesiensuojeluyhdistys ry edistää vesiensuojelua toiminta-alueellaan. Yhdistyksemme historia ulottuu aina 1960-luvulle asti ja toiminta alueemme kattaa Saimaan vesistöalueet Savonlinnan korkeudelle asti sekä kaakkoisen Suomen itään ja Virolahteen laskevat vesistöt. Suomenlahdelta toiminta-alueeseen kuuluu Virolahti.

Olemme pieni ja iloinen asiantuntijajoukko ja työskentelemme erilaisten vesiensuojeluhankkeiden parissa. Nyt etsimme tiimiimme palkallista vesistötieteiden harjoittelijaa 3-5 kuukauden työjaksolle virtavesisuojeluhankkeeseemme aikavälille 1.5.2022 – 30.9.2022! Työsuhteen aloitusajankohdasta sekä pituudesta voidaan kuitenkin sopia tilanteen mukaan.

Vesistötieteiden harjoittelijana avustat hankekoordinaattoria virtavesihankkeeseemme liittyvissä työtehtävissä joihin kuuluvat esimerkiksi

  • – Virtavesi-inventoinnit Lappeenrannan seudulla
  • – Avustaminen kunnostussuunnitelmien, raporttien ja karttojen tekemisessä
  • – Hanketoiminnasta viestiminen viestintäsuunnitelman mukaisesti

Odotamme sinun opiskelevan vesistötieteitä tai vastaavaa korkeakoulussa sekä olevan valmis monipuolisiin maastotöihin. Toivomme että olet yhteistyökykyinen sekä oma-aloitteinen ja että ympäristöasiat ovat sinulle tärkeitä. QGIS-ohjelmiston hallitseminen katsotaan eduksi. Vesistötieteiden harjoittelijana pääset työskentelemään kesän mitä parhaimmassa työporukassa ja edesauttamaan Etelä-Karjalan upeiden virtavesien suojelua!

Harjoittelijan palkka on 1800 €/kk

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä osaavien työkavereiden tuen.
Jos kiinnostuit tarjoamastamme työtehtävästä, laita hakemuksesi CV:n kera alla olevaan osoitteeseen viimeistään 30.1.2022 mennessä. Haastattelut aloitetaan mahdollisuuksien
mukaan jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja ja hakemukset:

Iia-Elisabeth Suomi
vesistöasiantuntija
iia.suomi@svsy.fi
Puh. 044 045 5634