Tervetuloa!

Verkkokauppamme valikoimasta voit valita ja tilata juuri sinulle sopivan kaivovesitutkimuksen. Näytteet voit palauttaa veloituksetta postitse tai tuomalla suoraan toimipaikkaamme. Kaivoveden säännöllinen tutkiminen on tärkeää ja se suositellaan tehtäväksi 1-3 vuoden välein sekä

  • aina ennen uuden kaivon käyttöönottoa
  • kiinteistökaupan yhteydessä
  • hankittaessa vedenkäsittelylaitteita
  • kun perheeseen syntyy lapsia
  • ennen ja jälkeen kaivon lähellä tehtäviä maanrakennustöitä

Lisätietoja tuotteistamme saat alta klikkaamalla tutkimuspakettien kuvia.

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy on ympäristön ja erityisesti vedentutkimuksen ammattilainen. Yhtiön toimintaan kuuluu koko tutkimusketju näytteenotosta laboratoriomäärityksiin ja asiantuntijalausuntoihin. Seuraamme aikaamme ja uudistamme jatkuvasti toimintaamme vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Palvelemme asiakaskuntaamme laajalla alueella ja tarjoamme laadukkaita vedentutkimuspalveluita myös postitse.

Laadukas laboratoriotoiminta on osa laatujärjestelmäämme ja omaamme pitkän historian aina 60-luvulta asti. Toimipaikkamme sijaitsee Etelä-Karjalassa Lappeenrannassa. Asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit, yritykset, viranomaiset ja yksityishenkilöt. Toiminnassamme noudatamme seuraavia arvoja: asiakasohjautuvuus, puolueettomuus, vastuullisuus ja hyvinvoiva henkilöstö.

Kemian ja mikrobiologian laboratoriomme on FINAS akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T032 (akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025). Voimassa olevaan pätevyysalueeseen voi tutustua täällä.

Lisätietoja yrityksestämme löydät kotisivuiltamme.