Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy on ympäristön, erityisesti veden tutkimuksen ammattilainen. Yhtiön toimintaan kuuluu koko tutkimusketju näytteenotosta laboratoriomäärityksiin ja asiantuntijapalveluihin.

 

Asiakkaitamme ovat kunnat, teollisuuslaitokset sekä muut palvelujamme tarvitsevat yritykset ja yksityisasiakkaat.


 

14
Heinä
2016

Levämäärityksiä

Sinileväkukintoja on havaittu niin sisävesillä kuin rannikollakin. Mikäli oman mökki- tai kotirannan levätilanne mietityttää, Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy tarjoaa apua asian selvittämiseen.


Levänäyte tulee ottaa mahdollisimman leväpitoisesta vedestä puhtaaseen vähintään kahden desilitran pulloon tai purkkiin ja toimittaa pikimmiten analysoitavaksi. Mielellään viimeistään seuraavana päivänä. Säilytä näyteastia viileässä, jos et pysty toimittamaan näytettä heti analysoitavaksi.

 

Sinilevä esiintyy vihertävinä lauttoina veden pinnalla ja kasaumina rannoilla, mutta myös silmin havaittavina hippuina vedessä. 

 

28
Kesä
2016

Henkilöstömuutoksia

Saara Järvenpää on Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy:n uusi toimitusjohtaja. Hän jatkaa edelleen myös kemistin tehtävissä laboratorion teknisenä vastuuhenkilönä. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät Yhteydenottosivuilta.

 

21
Kesä
2016

Poikkeuksellinen aukioloaika

Palvelemme juhannuksen aatonaattona torstaina 23.6.2016 poikkeuksellisesti klo 8-12. Aurinkoista juhannusta!