Kauppalehti Menestyjät 2017

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy on ympäristön, erityisesti veden tutkimuksen ammattilainen. Yhtiön toimintaan kuuluu koko tutkimusketju näytteenotosta laboratoriomäärityksiin ja asiantuntijapalveluihin.

 

Asiakkaitamme ovat kunnat, teollisuuslaitokset sekä muut palvelujamme tarvitsevat yritykset ja yksityisasiakkaat.


 

28
Maalis
2018

Pääsiäisen aukioloaika

Palvelemme kiirastorstaina 29.3. lyhennetysti klo 8-12. Pääsiäisen jälkeen tiistaina 3.4. palvelemme taas normaalisti klo 8-16.

 

Aurinkoista pääsiäistä kaikille!


» Jaa

26
Maalis
2018

Näytepulloja saa nyt myös Ylämaalta

Kaivovesien näytepulloja voi noutaa laboratoriomme lisäksi myös alueen kuntien palvelupisteistä. Uutena noutopisteeenä on Ylämaan kirjasto (Aapistie 1). Joutsenon, Lappeenrannan, Lemin, Luumäen, Savitaipaleen ja Taipalsaaren noutopisteet löydät täältä. Parikkalan, Rautjärven, Ruokolahden ja Imatran noutopisteet löydät täältä

 

Parikkalan, Rautjärven, Ruokolahden ja Imatran noutopisteisiin (ei Parikkalan ell-vastaanotto) voi myös tuoda kaivovesinäytteet ennalta määriteltyinä päivinä, joista näytteet toimitetaan veloituksetta laboratorioomme. Näytteiden toimitusajankohdat löydät täältä.

 


» Jaa

25
Tammi
2018

Ympäristöhallinto ulkoistaa hydrologista seurantaa

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy vastaa jatkossa toimialueensa vedenkorkeusasemisen ylläpidosta ja virtaamien mittauksista. Aiemmin näistä tehtävistä vastasi ELY-keskus. Tehtävien siirtyminen ympäristöhallinnolta ulkoisille toimijoille on osa valtiohallinnon hydrologisen seurannan ulkoistamista.

 

Etelä-Saimaa:

Vesitieteellisellä seurannalla on pitkä historia Lappeenrannan Lauritsalassa


» Jaa

Uutisarkisto